top of page
FAQ Balen

Bästa sättet att besvara den frågan är att Hvitfeldtska Elevkår är en fristående organisation av elever för elever. Vi jobbar för att ge skolans elever en så minnesvärd och bra gymnasietid som möjligt!

 

"Av elever för elever" är en fras som är viktig att notera, eftersom den betonar det faktum att vi ej är sammankopplade med skolledningen. Vi bestämmer själva hur vi ska bidra till att göra elevernas tid på Hvitfeldtska så minnsevärd och givande som möjligt. Med det sagt så är skolan ett stort stöd i vår verksamhet en god sammarbetspartner, tack vare vår gemensamma vision för skolan och dess elever.


 

Något som Hvitfeldtska Elevkår tar stor stolthet i är vårt rika föreningsliv. Hvitfeldtska är en stor skola med en uppsjö av elever som alla har mängder av olika intressen. Föreingarna ger dessa elever en möjlighet att kunna utöva sina intressen tillsammans med andra och engagera andra i det dem tycker är viktigt. Att bedriva förening genom hvitfeldtska elevkår är helt gratis eftersom vi ger ut bidrag till föreningarna för att hjälpa deras verksamhet på traven. Detta tillåter vem som helst på skolan att kunna starta en förening och ger alla möjligheten att via skolan få engagera sig i sina intressen.

Under fliken föreningar så kan du se närmre vad det finns för föreningar och kanske hittar du en som passar just dig?

Vad gör vi då för att våra medlemmar ska minnas sin gymnasietid?

Vi arrangerar events i form av fester, övernattningar, skolkamper, student, tävlingar, balen, rabatter på caféer och restauranger runt om i stan m.m Listan är lång och vi jobbar varje år att kunna förbättra våra årliga events, samt annornda nya sorters events för skolans elever.

Det viktigaste är dock att vi finns här för dig! Av elever för elever innebär att vi förstår vad ni tycker och känner och kan ge er elever en röst för att påverka er skolgång.

Tillsammans jobbar vi för en trygg och minnesvärd skoltid på Hvitfeldtska!

 

Har ni fler frågor angående vår verksamhet? Skicka gärna ett mail till oss under fliken ''Kontakta Oss'' eller skriv till oss på Facebook!

IMG_4691.JPG.jpg
13301312_1109884612408483_49133165281605
IMG_4659.jpg
bottom of page