Hvitfeldtska Elevkårs Styrelse

Styrelsen är den grupp av elever som under Årsmötet blivit valda till att leda organisationen under kommande år. Det är också de som ansvarar för att allt går rätt till, och att eleverna på skolan blir nöjda. Här nedan kan ni läsa mer om vilka som sitter i styrelsen, vilka roller som finns, och vad varje roll innebär. Hör av er till oss om ni har några frågor eller funderingar!

Styrelsen för verksamhetsår 20/21

Tuppen förklarar

Varje styrelse sitter i ett år, vilket är perioden mellan två årsmöten. Årsmötet är i mars, och då får medlemmarna bland annat chansen att rösta fram nästa styrelse. Inför nästa års styrelse kan du nominera dig själv eller någon du känner redan från den 12/11!

Ella Jansson, Ordförande

 

Ordförandens jobb i styrelsen är att strukturera och delegera arbetet mellan ledamöterna, samt sätta upp tydliga mål om vart organisationen bör nå. För att sammanfatta rollen, så handlar det om att leda gruppen i rätt riktning!

 

Julius Larsvik, Vice Ordförande

Vice Ordförande jobbar väldigt likt Ordföranden, och är ofta involverad i det mesta som Elevkåren producerar. Julius jobbar också aktivt med att ta ner Ella på jorden, vilket i många fall är lättare sagt än gjort.

 

Jonathan Berntsson, Koordinator

 

Koordinatorn är kugghjulet som får maskineriet i Elevkåren att snurra. Jonathan fixar både scheman och grovplanering, men främst administrerar han över Serviceutskottet, vilket är elever som hjälper till med nästan allt som Elevkåren anordnar.

 

Kimian Hedlund, Ekonomiansvarig

 

Kimian ansvarar över, precis som det låter, ekonomin i Elevkåren. Det är honom ni ska fjäska hos om er förening vill ha fler bidrag, om ni tycker godisregnen var för halvdana, eller om ni bara vill ha bättre inblick i hur Elevkårens ekonomi fungerar!

 

Amanda Andersson, Projektutvecklare

En organisation som ständigt letar efter områden att utvecklas inom behöver en drivande kraft. För oss är det Amanda. Förutom att utvärdera och förbättra våra evenemang agerar hon också som en allt-i-allo, och hjälper till inom 1000 olika områden.

 

Eskil Hansson, Föreningsansvarig

 

Vi på Hvitfeldtska är grymt stolta över vårt enorma föreningsliv, och gentemot dem är Eskil vår representant. Han hjälper till att koordinera föreningsevent, tar emot bidragsansökningar, utvecklar både nya föreningsidéer och starka, etablerade föreningar. Utöver det är Eskil alltid ett litet solsken i korridorerna. 

 

Ines Herc, Påverkansansvarig

 

Som påverkansansvarig jobbar Ines för att Hvitfeldtska ska vara en skola för alla. Hon försöker alltid göra elevernas röster hörda, och driver tillsammans med Påverkansutskottet ett projekt som kallas Aldrig Själv. Detta kan ni läsa mer om under fliken "Utskott".

 

Matilda Vlahov, PR- och Kommunikationsansvarig

 

Matilda hjäper till med den grafiska profilen, och ser till så att våra plattformar alltid ser snygga och tydliga ut. Hvitfeldtska Elevkår är en organisation som alltid växer, och vi vill att vår digitala framsida utvecklas i takt med det. På vår Instagram finns också närmre presentationer av ledamöterna i styrelsen, så kika in där ifall ni vill veta mer!