Hvitfeldtska Elevkårs Styrelse

Styrelsen är den grupp av elever som under Årsmötet blivit valda till att leda organisationen under kommande år. Det är också de som ansvarar för att allt går rätt till, och att eleverna på skolan blir nöjda. Här nedan kan ni läsa mer om vilka som sitter i styrelsen, vilka roller som finns, och vad varje roll innebär. Hör av er till oss om ni har några frågor eller funderingar!

IMG-4233.jpg

Tuppen förklarar

Hur tillsätts egentligen styrelsen?

Varje styrelse sitter i ett år, vilket är perioden mellan två årsmöten. Årsmötet är i mars, och då får medlemmarna bland annat chansen att rösta fram nästa styrelse. Inför nästa års styrelse kan du nominera dig själv eller någon du känner redan från den 1/12!

Hur tillsätts egentligen styrelsen?

Styrelsen 21/22 består av:

Eskil Hansson, Ordförande

 

IMG-9976.PNG.png

Jag heter Eskil Hansson och går i IB19. Under skolåret 21/22 så kommer jag att vara Hvitfeldtska Elevkårs ordförande. Som ordförande ämnar jag att göra mitt bästa för att styra kåren genom pandemin och gymnasietidens alla stormar med hjälp av både sjöfartsmetaforer och resten av den nya styrelsen. Detta är mitt andra styrelseår, vilket sätter mig i en intressant position där jag både kan räknas som avdankad och alldeles ny.

 

Simon Reés, Vice ordförande

1C29B907-2D56-4E3D-8E57-C16583F320A7.JPG

Jag heter Simon och jag går i klass NA19AB. Jag skall ta över posten som Vice ordförande och som Vice ordförande ser jag mig själv lite som Eskils högra hand. Jag och kommer att vara involverad i det mesta som Elevkåren producerar, men framför allt skall jag se till att alla andra styrelsemedlemmar gör som dem skall och att allt flyter på bra under verksamhetsåret 

 

Kimia Fotovat Asl, Ekonomiansvarig

 

Jag heter Kimia och går i klass EK19GH. Jag kommer att ta hand om all ekonomisk aktivitet samt göra redovisningen inför årsmötet. Detta innebär att jag under årets gång har i uppdrag att bokföra, budgetera och hålla koll på ekonomin i allmänhet så att det finns pengar till verksamheten. Jag ser även över stödfonden och förser våra föreningar med pengar.

 

2E32CB8D-06E0-40BD-BE3C-C76D8F0E9A5A.JPG

Jonathan Berntsson, Koordinator

 

IMG-0032.PNG.png

Jag heter Jonathan Berntsson, jag går i EK19AB och sitter som koordinator i år igen! Det kommande året kommer jag att ha hand om en hel del planering rörande våra events. Jag kommer även att administrera servicutskottet, vilket är ett utskott som hjälper till med nästan allt som Elevkåren anordnar.

Bahar Safari , Påverkansansvarig

 

Hej! Jag heter Bahar och går i NA20C,. Jag kommer att vara påverkansansvarig och huvudansvarig för påverkansuttskottet. Jag kommer jobba  för att Hvitfeldtska ska vara en skola för alla och att göra elevernas röster hörda. Mitt mål är att lyfta era röster till mina styrelsekollegor så att ni verkligen kan påverka er skola

IMG-0030.PNG.png

Matilda Östling, Föreningsansvarig

 

IMG-0031.PNG.png

Jag heter Matilda Östling och jag går första året på natur i NA20E. Det är jag som kommer sitta som föreningsansvarig 21/22, vilket innebär att jag kommer jobba tillsammans med de fantastiska föreningar vi har på Hvitfeldtska, och hjälpa till att göra föreningslivet här på skolan ännu bättre! Jag kommer även hjälpa till att koordinera föreningsevent, ta emot bidragsansökningar och hjälpa till att utveckla nya starka och etablerade föreningar

 

IMG-0036.PNG.png

Jag heter Lova, jag går andra året på ekonomiprogrammet i klass EK19GH, och kommer ta över rollen som Pr och- kommunikationsansvarig. Jag kommer ansvara för den grafiska profilen, och ser till så att våra plattformar alltid ser snygga och tydliga ut. Det även jag som ser till att ni får rätt information kring vad som händer på skolan. Hvitfeldtska Elevkår är en organisation som alltid växer, och vår digitala framsida ska utvecklas i takt med det. 

 

Lova Venema, PR- och Kommunikationsansvarig