Gå med i Elevkåren
För att ta del av våra event, förmåner, rabatter och föreningar!

1

Häng med oss på våra event!

Under skolåret så fixar elevkårsstyrlesen med hjälp av andra aktiva de grymmaste eventen och festerna! Allt från Inspark, Vinterbal, 200 & 100 dagars, studentfesten, studentbalen med fler!

5

Ta del av rabatter och förmåner!

Om du är medlem i elevkåren får du ta del utav många olika sorters rabatt som t.ex. 5% på Vasa Pizzeria, 10% på Le Pain Francais, samt stora rabatt-avdrag på studentmössorna och biljetter till våra event!

Alla våra förmåner hittar du på fliken "erbjudanden".

2

Vill du göra annat än att bara plugga?

Då har vi massivs utav aktiva föreningar som du kan gå med, allt från Idrottsföreningen till Nördkåren!

Eller varför inte starta en helt egen förening? Kontakta en styrelseledamot!

6

Du gör det möjligt för kåren att fortsätta utvecklas!

Elevkåren är ingenting utan sina medlemmar, därför är det otroligt viktigt för oss att just du blir medlem! Det är faktiskt tack vare alla medlemmar som rabatter, erbjudanden, föreläsningar, event och uppehållsrummet är möjligt! 

3

Ta del av kunskap!

Flera av våra event kommer vara i bildande syfte för att ge er medlemmar kunskap om t.ex. hur man studerar effektivt, vad som händer efter gymnasiet och även övriga föreläsningar som ni får ta del utav!

7

Hur blir jag medlem?
Enklaste sättet att bli medlem är på våra event men man kan alltid kika förbi kårrummet och hålla tummarna för att någon från styrelsen är där och kan hjälpa till!

4

Vill du göra skillnad?

Känner du att det är något som behöver ändras på i skolan? Ta kontakt med en i styrelsen och dela med dig så kommer vi att aktivt arbeta för din åsikt framför skolledningen! Vi representerar över hälften av eleverna på skolan, därför kan vi förändra saker till det bättre!

8

Hur länge gäller det?
Medlemskapet gäller ett Mandatår, det vill säga från att en ny styrelse tillsätts, tills att den avgår. Ny styrelse väljs på årsmötet, som hålls i mars. När medlemskapet utgår, utgår även medlemskortet.

9

Kostar det något?
Ja, ett medlemskap kostar 20 kronor. När du blir medlem får du ditt kårkort och en tygpåse med elevkårens logga på.