Vad är Elevkåren?

 

Hvitfeldtska Elevkår är en fristående organisation av elever för elever. Vi har alltså ingenting med skolledningen att göra, utan vi bestämmer själva hur vi ska göra Hvitfeldtska Gymnasiet till den roligaste och den mest minnesvärda skolan.

Men självklart är skolan en god samarbetspartner eftersom vi båda strävar mot en gymnasietid där alla ska ha chansen att få nya vänner, bli respekterade och helt enkelt ha kul!

 

Vad gör vi då för att våra medlemmar ska minnas sin gymnasietid?
Jo, vi arrangerar feta evenemang i form av fester, övernattningar, skolkamper, studenten, tävlingar, rabatter på olika caféer och liknande runt om i stan. Listan är lång…!

 

Något som är unikt med just Hvitfeldtska Elevkår är vårt rika föreningsliv. Hvitfeldtska är en grymt stor skola och här går alla olika människor med olika sorters intressen. Därför finns också alla våra olika föreningar för allas behov. Se under fliken föreningar så kan du se närmre vad det finns för föreningar, kanske passar någon just dig?

 

Men det bästa är att det är gratis att ha en förening genom Hvitfeldtska Elevkår. Vi ger nämligen ut bidrag till föreningar för att hjälpa på traven i deras verksamhet. Alla kan därför starta en förening och driva den.

Det viktigaste är att vi finns för dig! Känns morgondagen jobbig eller sitter du på bussen med en klump i magen, tveka aldrig! Vi finns här för dig, vi är bara ett telefonsamtal bort. Ta tag i en styrelsemedlem i korridoren, ring eller boka ett möte med oss. 

Tillsammans jobbar vi för en trygg och minnesvärd skoltid på Hvitfeldtska!

 

Har ni fler frågor angående vår verksamhet? Skicka gärna ett mail till oss under fliken ''Kontakta Oss'' eller skriv till oss på Facebook!